Βιβλίο «καίει» τον Jay Z - Αποκαλύπτει τη σχέση του με την Ριάνα

Ένα βιβλίο, το οποίο αναφέρεται στην ζωή της Beyoncé, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στο γάμο της διάσημης τραγουδίστριας.

Η βιογραφία που υπογράφεται από την δημοσιογράφο J. Randy Taraborrelli, δεν έχει εγκριθεί από την διάσημη performer, και ισχυρίζεται πως το ζευγάρι είχε κρίσεις στη σχέση του και ότι ο Jay Z την είχε απατήσει με την Rihanna.

Το βιβλίο αναφέρεται στο 2005, όταν ο διάσημος ράπερ είχε κάνει την πρώτη του συνεργασία με την Rihanna.

Εκείνη την περίοδο, δηλαδή τρία χρόνια πριν από το γάμο τους, το ζευγάρι φαίνεται να είχε χωρίσει, καθώς η Beyoncé ήταν απολύτως αφοσιωμένη στην καριέρα της και η σχέση τους περνούσε κρίση. Αποκορύφωμα αυτής ήταν το ερωτικό τετ α τετ του ράπερ με την Riri.

"Εκείνος ένιωθε ότι η σύντροφός του ασχολούνταν μόνο με τη δουλειά, που είχε κυριεύσει κάθε τομέα της ζωή της. Ήταν μια περίοδος που η ένταση της δουλειάς προκαλούσε πολλά προβλήματα στη σχέση της με τον Jay Z", αναφέρει η δημοσιογράφος.

Το βιβλίο αναφέρει πως η Beyonce με τον Jay Z είχαν χωρίσει έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ δέκα χρόνια μετά το συμβάν δεν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις της "Queen B" με την Rihanna.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jay Z Beyonce rihanna

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ