To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο - iefimerida.gr

To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έκθεση του Τόκιο που ξεκινά σε λίγες μέρες επέλεξε η Mini για να παρουσιάσει το κάμπριό της, που σε σχέση με το τρέχον μοντέλο έχει μεγαλώσει συνολικά αρκετά –το μήκος του συγκεκριμένα σχεδόν κατά 10 εκατοστά.

Αυτό φυσικά έχει βελτιώσει τους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές (πορτμπαγκάζ από 160 έως 215 λίτρα), ενώ καινούργια είναι η μαλακή οροφή. Η οποία διατηρεί τη λειτουργίας ηλιοροφής, ανοίγει και κλείνει ηλεκτρικά μέσα σε 18 δεύτερα με ταχύτητες έως και 30 χλμ./ ώρα, ενώ όταν είναι διπλωμένη «κάθεται» ελαφρώς πάνω στο αμάξωμα. Στα πλαίσια του προγράμματος προσωποποίησης υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσει και σχέδιο. Το Union Jack, τη σημαία της Μεγάλης Βρετανίας.

Η γκάμα των κινητήρων του ανοιχτού Mini περιλαμβάνει τους 3κύλινδρους των 1.500 κυβικών, βενζίνης με 136 ίππους στο Cooper, diesel με 116 άλογα στο Cooper D, καθώς και τον τετρακύλινδρο των 2.000 κυβικών και των 192 ίππων του Cooper S (0-100 σε 7,2 δεύτερα, τελική 230).

Το νέο Mini Cabrio κοστίζει στη Γερμανία από 23.950 και 25.900 ευρώ για τα Cooper και Cooper D και από 27.950 για το προς το παρόν τουλάχιστον κορυφαίο Cooper S.

To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο | iefimerida.gr 0
To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο | iefimerida.gr 1
To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο | iefimerida.gr 2
To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο | iefimerida.gr 3
To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο | iefimerida.gr 4
To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο | iefimerida.gr 5
To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο | iefimerida.gr 6
To νέο Mini άνοιξε και έγινε κάμπριο | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο έκθεση Τόκιο mini cabrio
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ