Αδωνις: Οσο εγώ παίζω κρίκετ, τόσο κυβερνά ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Αδωνις: Οσο εγώ παίζω κρίκετ, τόσο κυβερνά ο Τσίπρας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα και να κάνω καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων», δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Κρήτη» ο Αδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερα ανήσυχος για το μέλλον της Ελλάδας και του λαού της.

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του δε μπορούν να κυβερνήσουν γιατί απλά δεν πιστεύουν στο πρόγραμμα που πρέπει να υλοποιήσουν. «Είναι σα να βάζεις εμένα να παίξω κρίκετ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι μπροστά μας βρίσκονται 2 σενάρια: το άσχημο που αποτελεί η εφαρμογή του δύσκολου προγράμματος, που δεν θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, και το καταστροφικό, που θα είναι η μη εφαρμογή που θα οδηγήσει στην πτώχευση.

Τέλος, επεσήμανε ότι η εκλογή του Αλέξη Τσίπρα σηματοδότησε την πλήρη καταστροφή της ήδη λαβωμένης ελληνικής οικονομίας. Όπως σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, η ελληνική οικονομία είχε αρχίσει να ανακάμπτει με την κυβέρνηση Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ