Θεοχάρης: Aγαρμπη και λανθασμένη η αποπομπή Σαββαΐδου - iefimerida.gr

Θεοχάρης: Aγαρμπη και λανθασμένη η αποπομπή Σαββαΐδου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Άγαρμπη και εντελώς λανθασμένη» χαρακτήρισε την αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου o Χάρης Θεοχάρης.

«Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, ο οποίος κατηγόρησε και τη ΝΔ ότι «δεν έχει έρεισμα να διαμαρτύρεται, γιατί άνοιξε το δρόμο για τέτοιες μεθοδεύσεις» με αφορμή την περίπτωσή του.

Ο κ. Θεοχάρης άφησε αιχμές και για την Κατερίνα Σαββαΐδου δηλώνοντας ότι «την ανεξαρτησία μιας αρχής πρέπει να την υπερασπίζεσαι».

Τόνισε ότι η κυβέρνηση θα κριθεί από την επιλογή του διαδόχου της κ. Σαββαΐδου και τα κομματικά ένσημά του.

Όσον αφορά στο σχέδιο της κυβέρνησης για νέα Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων -που θα αποκαλείται Ελληνική Αρχή Δημόσιων Εσόδων- ο κ. Θεοχάρης, δήλωσε ότι «υπάρχει εδώ και καιρό αυτό το σχέδιο, πριν από την απομάκρυνσή μου. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα σχέδιο στα πρότυπα της ΕΛΣΤΑΤ».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη ένας οργανισμός όπως η ΓΓ Εσόδων θα πρέπει να εισπράττει σωστά και να είναι ανεξάρτητος από τις πιέσεις.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα διαφάνειας, ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε ότι πρέπει να γίνουν βήματα, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχουν αναρτημένα διαχρονικά τα πόθεν έσχες των βουλευτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρης Θεοχάρης Κατερίνα Σαββαΐδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ