Αυτό είναι το ΦΕΚ της απομάκρυνσης της Σαββαΐδου - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ΦΕΚ της απομάκρυνσης της Σαββαΐδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα, η Κατερίνα Σαββαΐδου παύθηκε από τα καθήκοντα της Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Η απομάκρυνση της κ. Σαββαΐδου δημοσιεύτηκε και στο φύλλο της Κυβερνήσεως.

Η Πράξη του υπουργικού συμβουλίου που εξαναγκάζει τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων να αποχωρήσει από την θέση της μετά την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον της για θέματα των αρμοδιοτήτων της αναφέρει τα εξής:

«Πράξη 26 της 22/10/2015
Λήξη της θητείας του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του δεύτερου εδαφίου της περίπτωσης 6 της υποπαραγράφου Ε.2 της παραγράφου Ε του άρθρου πρώτου του Ν. 4093/2012 "Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 −2016 − Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του Ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 − 2016" (Α΄ 222), σε συνδυασμό με τις διατάξεις της περίπτ. α΄ της παρ. 1 του άρθρου 104 του Ν. 3528/2007 (Α΄ 26).

2. Την 20/25−6−2014 Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου "Επιλογή και διορισμός Γενικού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών" (ΥΟΔΔ 360).

3. Τη σχετική εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών, αποφασίζει:

Παύεται η Αικατερίνη Σαββαΐδου του Κωνσταντίνου, (Α.Δ.Τ. Φ382052), από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και απαλλάσσεται από τα καθήκοντά της.

Η πράξη αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ακριβές Αντίγραφο
Ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΕΚ Σαββαΐδου απομάκρυνση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ