Έφυγε από τη ζωή ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Αμπατζόγλου - iefimerida.gr

Έφυγε από τη ζωή ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Αμπατζόγλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πένθος βυθίστηκε η Ελευσίνα καθώς «έφυγε» χτες ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργου Αμπατζόγλου, που εξέπνευσε στο Νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων από καρδιακή ανεπάρκεια. «Ο αγώνας του με την επάρατη ασθένεια, που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο εξάμηνο, ήταν άνισος, όμως κι' αν έχασε την μάχη με τον θάνατο , κέρδισε για πάντα την καρδιά και την ψυχή της συντριπτικής πλειονότητας, των κατοίκων του Δήμου Ελευσίνας», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

«Ο Δήμος μας, οι πόλεις της Ελευσίνας και της Μαγούλας , συμμετέχουν στην βαθειά θλίψη της οικογένειας και των συγγενών, για την απώλεια του αγαπημένου τους Γιώργου», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου. Και προσθέτει: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, όπως ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο που έζησε σεμνά, με μέτρο και όραμα για ένα καλύτερο κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ