H Macan δεν θα είναι το πιο μικρό SUV της Porsche - iefimerida.gr

H Macan δεν θα είναι το πιο μικρό SUV της Porsche

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που η δημοτικότητα των SUV είναι στα ύψη θα εμφανίζονται συνεχώς καινούργια μοντέλα, από όλους τους κατασκευαστές.

Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης η Porsche προγραμματίζει να παρουσιάσει, όπως γράφτηκε στο www.carzine.gr, μέχρι τα τέλη της δεκαετίας ακόμα ένα μοντέλο στη συγκεκριμένη κατηγορία, το οποίο θα είναι πιο μικρό από τη Macan. Και θα έχει, σε σχέση και με την Cayenne, πιο σπορ και πιο νεανικό προσανατολισμό, ο οποίος θα εκφράζεται κυρίως από το αμάξωμά του σε στυλ κουπέ.

Η στάνταρ διαμόρφωσή του θα έχει κίνηση στους πίσω τροχούς, οι πιο ακριβές εκδοχές θα είναι τετρακίνητες, ενώ οι κινητήρες θα είναι κατά κύριο λόγο τετρακύλινδροι. Όσο για την τιμή του θα είναι φυσικά χαμηλότερη από αυτήν της Macan, που στην Γερμανία ξεκινά ελάχιστα κάτω από τις 60.000 ευρώ (Ελλάδα από 86.900 ευρώ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Macan Porsche αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ