Το Ποτάμι για Σαββαΐδου: Η κυβέρνηση έχει αλλεργία στις ανεξάρτητες αρχές - iefimerida.gr

Το Ποτάμι για Σαββαΐδου: Η κυβέρνηση έχει αλλεργία στις ανεξάρτητες αρχές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι αποπέμπεται η Κατερίνα Σαββαΐδου, το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία κατακεραυνώνει το Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει η ανακοίνωση:

H κυβέρνηση επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία την αλλεργία της στις ανεξάρτητες αρχές και ότι λειτουργεί με νοοτροπία καθεστώτος. Αυτό κάνει και με τον εξαναγκασμό σε παραίτηση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, κυρίας Κ. Σαββαΐδου, με πρόσχημα δικαστικές εκκρεμότητες.

Η πραγματική επιδίωξη είναι ο απόλυτος έλεγχος σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα, προκειμένου η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει απρόσκοπτη "παιχνίδια" και "διευθετήσεις" με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Τον απόλυτο έλεγχο επιθυμούσε και η κυβέρνηση Σαμαρά, γι' αυτό και προχώρησε τότε στην αποπομπή Θεοχάρη. Με τέτοιες πρακτικές, το καθεστώς διαφθοράς και διαπλοκής θα διαιωνίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι Κατερίνα Σαββαΐδου ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ