Πήγαν να κλέψουν αρνιά αλλά λογάριασαν χωρίς τον... τσοπάνη - iefimerida.gr

Πήγαν να κλέψουν αρνιά αλλά λογάριασαν χωρίς τον... τσοπάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγελαφικές διαστάσεις παίρνει η εγκληματικότητα στην Ελλάδα, αφού πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο οι ληστείες, και μάλιστα οι κλέφτες δεν διστάζουν να μπουν ακόμα και σε στάνες!

Το περιστατικό συνέβη χτες το πρωί, όταν δύο άτομα μπήκαν σε στάνη στην περιοχή Κόμμα Λαμίας με σκοπό να κλέψουν αρνιά. Για κακή τους τύχη, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, τους κατάλαβε ο κτηνοτρόφος, ο οποίος αντιστάθηκε, παρότι απειλήθηκε με μαχαίρι, και κάλεσε σε βοήθεια άλλους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Τρομοκρατημοι οι δυο επίδοξοι κλέφτες το έβαλαν στα πόδια, και τελικά ο ένας από αυτούς συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ ο άλλος αναζητείται. Να σημειωθεί ότι οι δύο Αλβανοί όπως αποδείχτηκε κλέφτες είχαν μηχανή την οποία είχαν κλέψει πριν λίγες μέρες από άλλη περιοχή της Λαμίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ