Ο Γιούργκεν Κλοπ μετατρέπεται σε... Μπαράκ Ομπάμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετατρέπεται σε... Μπαράκ Ομπάμα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν ιδιαίτερο τρόπο για το καλωσόρισμα στον Γιούργκεν Κλοπ σκέφθηκε η διοίκηση της Λίβερπουλ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Γερμανού προπονητή στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων».

Το εξώφυλλο του match programme για την αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν στο Europa League ήταν εμπνευσμένο από την προεκλογική εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα το 2008, με τίτλο «Hope». Οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ, εμφανώς επηρεασμένοι από την επιτυχία που σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος μέσα στα επόμενα χρόνια, θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο εξώφυλλο ως... γούρι για τον Κλοπ.

Το «Hope» αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της καμπάνιας του Ομπάμα ενώ το ίδιο εξώφυλλο είχε κυκλοφορήσει και με άλλους δύο τίτλους, ωστόσο η «Ελπίδα» ήταν αυτή που έκανε το γύρο του κόσμου. Αυτή την ελπίδα ψάχνουν και οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ στο πρόσωπο του Κλοπ, ο οποίος λίγες ώρες πριν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του με τη νέα του ομάδα, μετατρέπεται σε... Ομπάμα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετατρέπεται σε... Μπαράκ Ομπάμα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ο Γιούργκεν Κλοπ μετατρέπεται σε... Μπαράκ Ομπάμα [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ