Λαμάρ Oντομ: Τέλος τα ναρκωτικά για μένα - iefimerida.gr

Λαμάρ Oντομ: Τέλος τα ναρκωτικά για μένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λαμάρ Οντομ έχει διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο για τη ζωή του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη έπειτα από την κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών σε οίκο ανοχής του Λας Βέγκας και φαίνεται διατεθειμένος να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.

Ο δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με τη φανέλα των Λέικερς γλίτωσε σαν από θαύμα, αφού οι γιατροί τις πρώτες 48 ώρες μετά την περιπέτειά του έδιναν ελάχιστες ελπίδες να κρατηθεί στη ζωή. Ωστόσο ο δυνατός οργανισμός του ήταν αυτός που παρά τις δυσκολίες βγήκε νικητής στη μάχη και τώρα ο 35χρονος είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Οπως παρουσιάζει ο αμερικανικός Τύπος, ο Οντομ υποσχέθηκε στην μέχρι πρότινος πρώην σύζυγό του, Κλόε Καρντάσιαν πως δεν θα ξανακάνει χρήση ναρκωτικών, την ευχαρίστησε που βρέθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή ως νόμιμη σύζυγός του αφού το διαζύγιο δεν είχε εκδοθεί μέχρι την ημέρα που βρέθηκε αναίσθητος και φέρεται μάλιστα να της ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να συνεχίσουν την κοινή ζωή.

Παράλληλα πολλοί σταρ του ΝΒΑ με πρώτο και καλύτερο τον Κόμπε Μπράιαντ εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του Οντομ, σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσουν να αφήσει πίσω του μια για πάντα την άστατη ζωή, η οποία παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε στο ΝΒΑ για πολλά χρόνια, τού στέρησε ίσως ακόμη μεγαλύτερη δόξα και περισσότερες επιτυχίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμάρ Όντομ Κλόε Καρντάσιαν NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ