Τι απέγινε και τι κάνει σήμερα η καλλονή νικήτρια του Next Top Model [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι απέγινε και τι κάνει σήμερα η καλλονή νικήτρια του Next Top Model [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σεράινα Καζαμία έγινε γνωστή μέσα από το Next Τop Μodel, πριν από 6 χρόνια, όπου κέρδισε την πρώτη θέση.

Είχε καταφέρει, τότε, να κερδίσει ανάμεσα σε πολλές Ελληνίδες καλλονές, σε ένα ριάλιτι που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά. Η Σεράινα Καζαμία κατόρθωσε το πρώτο διάστημα να κάνει κάποια βήματα στο μόντελινγκ και είχε λάβει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες ρούχων.

Τι απέγινε και τι κάνει σήμερα η καλλονή νικήτρια του Next Top Model [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τι απέγινε και τι κάνει σήμερα η καλλονή νικήτρια του Next Top Model [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τα τελευταία δύο χρόνια το όμορφο μοντέλο ζει μακριά από τα λαµπερά φώτα της πασαρέλας, τις φωτογραφίσεις και τα editorials µόδας. Ζει µόνιµα στην Ελβετία και εργάζεται στη ρεσεψιόν µεγάλου γυµναστηρίου, στο οποίο ασχολείται συγχρόνως και µε διοικητικά θέµατα.

Η Ελβετία δεν είναι άγνωστος για την ίδια τόπος, αφού η µητέρα της είναι Ελβετίδα και έζησε χρόνια εκεί. «Μέχρι τα έξι µου χρόνια ήµασταν στην Ελλάδα οικογενειακώς. Μετά τέλειωσα το σχολείο στην Ελβετία και µόλις έγινα 17 γύρισα ξανά στην Ελλάδα», αποκαλύπτει στη Real η 24χρονη Σεράινα.

Τι απέγινε και τι κάνει σήμερα η καλλονή νικήτρια του Next Top Model [εικόνες] | iefimerida.gr 2


«Αποφάσισα να ζήσω και πάλι στην Ελβετία. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθηµερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραµµα που έχει, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου. Εχω µια πολύ όµορφη και ευτυχισµένη ζωή». Όσο ευτυχισµένα και αν περνάει εκεί όµως, η Σεράινα δεν κρύβει το πόσο της λείπει η δεύτερη πατρίδα της, η Ελλάδα: «Εννοείται πως µου λείπει η Ελλάδα. Tο φαγητό, τα νησιά, η θάλασσα, οι φίλοι. Έρχοµαι µία µε δύο φορές τον χρόνο. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω στην Κάλυµνο -το λάτρεψα αυτό το νησί- και στην Κρήτη, από όπου κατάγεται ο πατέρας µου».

Τι απέγινε και τι κάνει σήμερα η καλλονή νικήτρια του Next Top Model [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Μπορεί όλοι να τη γνωρίσαµε ως ένα κορίτσι που ήθελε να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες και µάλιστα µετά τη νίκη της να έκανε σπουδαίες συνεργασίες µε κορυφαίους Έλληνες και ξένους µόδιστρους, όµως φαίνεται πως η ίδια αναθεώρησε τους στόχους της.
«Τον πρώτο καιρό που είχα έρθει στην Ελβετία, ήµουν σε ένα πρακτορείο και έκανα αρκετές δουλειές στην αρχή. Όταν άρχισα δουλειά όµως στο γυµναστήριο, σταµάτησα, γιατί δεν προλάβαινα να κάνω και µόντελινγκ. ∆ουλεύω 5 µε 6 ηµέρες την εβδοµάδα και επειδή έχω και πολλά χόµπι, αυτή τη στιγµή δεν χωράει και το µόντελινγκ στη ζωή µου. Ίσως κάποια στιγµή στο µέλλον να επιστρέψω».
Για τη Σεράινα, η εµπειρία του Next Top Model µόνο πικρή γεύση δεν της άφησε.

Τι απέγινε και τι κάνει σήμερα η καλλονή νικήτρια του Next Top Model [εικόνες] | iefimerida.gr 4


«∆εν έχω µετανιώσει καθόλου για τη συµµετοχή µου. Ήταν µια πολύ σηµαντική περίοδος στη ζωή µου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτοµα και ταξίδεψα πολύ. Ήταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή µου, έντονο και ωραίο».
Αν και µόλις 24 ετών, η Σεράινα φλερτάρει έντονα µε την ιδέα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια µέσα στα επόµενα δύο µε τρία χρόνια, ενώ δεν κρύβει ότι είναι ερωτευµένη:
«Υπάρχει έρωτας στη ζωή µου, εννοείται!», λέει και συνεχίζει: «Επίσης ο γάμος και τα παιδιά είναι στα σχέδιά µου. Ίσως σε 2- 3 χρόνια. Θέλω να κάνω µερικά µεγάλα ταξίδια πρώτα».
Η καθηµερινότητα της Σεράινα στην Ελβετία δείχνει να κυλάει ήρεµα, αλλά στον ελεύθερο χρόνο της επιδίδεται σε extreme σπορ που την κρατούν σε φόρµα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη της. «Kάνω yoga και ορειβασία. Όµως εκείνο που έχω αρχίσει να λατρεύω τα δύο τελευταία χρόνια είναι το slackline (ασκήσεις ισορροπίας και τούµπες στον αέρα πάνω σε τεντωµένους ιµάντες). Η αίσθηση να σκαρφαλώνεις πάνω σε ένα βουνό αλλά και να αιωρείσαι σε έναν τεντωµένο ιµάντα είναι απίστευτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεράινα καζαμια μοντέλο γυμναστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ