Καταγγέλλουν τον Μιλιβόγεβιτς οι Κροάτες - Κίνδυνος τιμωρίας του παίκτη - iefimerida.gr

Καταγγέλλουν τον Μιλιβόγεβιτς οι Κροάτες - Κίνδυνος τιμωρίας του παίκτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στη μικτή ζώνη του «Μάξιμιρ» ανάμεσα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και τους Κροάτες, φαίνεται ότι δεν ολοκληρώθηκε με την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Κροατία.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ αναμένεται να προβεί σε καταγγελία στην UEFA προς τον άσο των ερυθρόλευκων, λόγω του καπέλου του Ερυθρού Αστέρα που φορούσε, με το οποίο επέλεξε να κάνει δηλώσεις στα κροατικά και ελληνικά Μέσα.

Οπως παρουσιάζει μάλιστα ο κροατικός Τύπος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον παίκτη του Ολυμπιακού και τον Αντολιτς. Ο ποδοσφαιριστής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήταν ο πρώτος που του ζήτησε να βγάλει το καπέλο λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Βγάλε το καπέλο! Αυτό που κάνεις είναι μία φθηνή και μεγάλη προβοκάτσια. Εδώ δεν είναι ματς του Ερυθρού Αστέρα. Με τον Ολυμπιακό παίζεις και πρέπει να φοράς καπέλο της ομάδας σου».

Με τον Μιλιβόγεβιτς να απαντά «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω το καπέλο. Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα. Δηλαδή είναι πιο μεγάλη πρόκληση το να φοράς καπελάκι του Ερυθρού Αστέρα από το να έχεις καπελάκι της Ντιναμό;».

Αν πάντως γίνει πραγματικότητα η καταγγελία της κροατικής ομάδας, δεν αποκλείεται ο Μιλιβόγεβιτς να κινδυνεύσει με τιμωρία από την UEFA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ