«Χλωμό» του Χιμένεθ – Κοιτάνε άλλους ξένους προπονητές στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

«Χλωμό» του Χιμένεθ – Κοιτάνε άλλους ξένους προπονητές στην ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τραϊανός Δέλλας «τελείωσε» και η ΑΕΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Ο Στέλιος Μανωλάς από σήμερα ανέλαβε... έργο στην Ενωση, θα είναι στον πάγκο με τον Ηρακλή, πιθανότατα και στην Ξάνθη για το Κύπελλο στις 28 Οκτωβρίου, ενώ αν καθυστερήσει η πρόσληψη άλλου προπονητή, δεν αποκλείεται να είναι και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς... τρέχει για επαφές με προπονητές, που περνάνε από την έγκριση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μπάγεβιτς σε όλα τα ζητήματα και ένα από αυτά και στο θέμα του προπονητή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ (προπονητής την σεζόν 2010/11 που κατέκτησε το Κύπελλο) συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες από ότι την Δευτέρα, καθώς στην ΑΕΚ αναζητούν κάτι καλύτερο από την ξένη αγορά. Βεβαίως πρέπει να προσμετρηθεί και το ότι ο νέος ξένος προπονητής θα βάλει τα δικά του «θέλω» στο τραπέζι. Και για το τιμ του, και για ανθρώπους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και για μεταγραφές ενόψει Δεκεμβρίου. Και όλα αυτά είναι σημαντικά θέματα, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρχε έντονη... μουρμούρα για πολλά στα Σπάτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ προπονητής Χιμένεθ Μπαγεβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ