Καταγγελίες Θεοχάρη για Φλαμπουράρη -Μίλησε για «μαύρα ταμεία» της πρώην εταιρείας του υπουργού [βίντεο] - iefimerida.gr

Καταγγελίες Θεοχάρη για Φλαμπουράρη -Μίλησε για «μαύρα ταμεία» της πρώην εταιρείας του υπουργού [βίντεο]

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαριά καταγγελία σε βάρους του Αλέκου Φλαμπουράρη έκανε ο Χάρης Θεοχάρης, από το βήμα της Βουλής.

Μιλώντας στην Ολομέλεια, για το νομοσχέδιο παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος, ο βουλευτής του Ποταμιού επανέφερε το θέμα της πρώτην εταιρείας του υπουργού.

«Φωνάζετε για τους διεφθαρμένους, τους άλλους διεφθαρμένους, και οι ισολογισμοί της εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη- συγγνώμη της πρώην εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη -δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά. Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης, ενώ κατέθεσε στα πρακτικά τους ισολογισμούς της εταιρείας.

«Αφήστε λοιπόν τις ηθικολογίες γιατί η αλαζονεία σας θα σας οδηγήσει γρήγορα στην καταστροφή, όπως οδήγησε τόσους άλλους πριν από εσάς», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ