Αυξάνει τα πριμ ο Αλαφούζος - Νέο κίνητρο για νίκες στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Αυξάνει τα πριμ ο Αλαφούζος - Νέο κίνητρο για νίκες στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα έξτρα κίνητρο θέλησε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο ιδιοκτήτης της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος, αυξάνοντας τα πριμ για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το sdna.gr ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού αποφάσισε να δώσει το ποσό των 45.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τις νίκες Λεβαδειακό, Πλατανιά και Σκόντα Ξάνθη ενώ τους επεσήμανε πως για τις επόμενες δύο τριάδες των αγώνων με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Ηρακλή, κάθε παίκτης θα μοιραστεί από 5.000 ευρώ.

Οι αρχηγοί των «πράσινων», από την πλευρά τους, ενημέρωσαν τον Αλαφούζο για την απόφασή τους να δοθεί το 50% του ποσού σε όσους παίκτες βρέθηκαν στην αποστολή και το 50% σε όσους αποκλείστηκαν απ’ αυτήν, προκειμένου να υπάρχει θετικός αντίκτυπος συνολικά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ετσι, κάθε συμμετοχή στην 18άδα των αγώνων με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη απέφερε 1.000 ευρώ, ενώ κάθε αποκλεισμός/μη συμμετοχή 500 ευρώ. Κι αυτό θα ισχύει κάθε φορά, σε περίπτωση φυσικά που επιτυγχάνεται ο στόχος του «τρία στα τρία», με τη διαφορά ότι στα ντέρμπι το ποσό αυτό αυξάνεται σε 1.700 και 850 ευρώ αντίστοιχα για κάθε ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος πριμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ