Μπάγεβιτς: «Δεν είχαμε διαφωνίες με τον Δέλλα» - iefimerida.gr

Μπάγεβιτς: «Δεν είχαμε διαφωνίες με τον Δέλλα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του Τραϊανού Δέλλα, στην οποία ήταν παρών και ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την επόμενη μέρα στην Ενωση και αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία του με τον Δέλλα όσο και στον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Πρέπει να κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για τον νέο προπονητή. Ο Δέλλας βοήθησε πάρα πολύ την ΑΕΚ και σας παίκτης και σαν προπονητής. Αυτές οι στιγμές δεν είναι ευχάριστες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κοιτάμε μπροστά για να δούμε ότι την ΑΕΚ εκεί που αξίζει και είναι η θέση της. Ο Στέλιος θα φανεί με τον καιρό πόσο θα βοηθήσει και θα κάνει τη δουλειά του σωστά».

Για το από πού θα είναι ο νέος προπονητής;

«Ξένος θα είναι ο προπονητής. Δεν θέλω να λέμε ονόματα. Θα είναι σοβαρός, δυνατός, όσο γίνεται πιο καλός. Που γνωρίζει και την ΑΕΚ και τον πιστεύουμε όλοι. Πότε θα το καταφέρουμε θα δούμε».

Γιατι έφυγε ο Δέλλας κι αν υπήρχε διαφωνία;

«Δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Όχι ιδιαίτερες. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον πρέπει να έχεις διαφωνίες. Όμως η συνεργασία μας ήταν καλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ