Κασίγιας ο καλύτερος όλων – Ξεπέρασε τον Φαν ντερ Σάαρ - iefimerida.gr

Κασίγιας ο καλύτερος όλων – Ξεπέρασε τον Φαν ντερ Σάαρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατέκτησε το πρώτο του Champions League το 2000 και ακολούθησαν άλλα δύο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εχει πραγματοποιήσει μια καριέρα γεμάτη τίτλους όμως από το βράδυ της Τρίτης, ο Ικερ Κασίγιας έχει έναν ακόμη λόγο να νιώθει ο καλύτερος τερματοφύλακας της Ευρώπης.

Ο Ισπανός γκολκίπερ κράτησε το μηδέν στην εστία του για 51η φορά στην καριέρα του σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην αναμετρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Ντραγκάο» ξεπερνώντας κατά μία αναμέτρηση τον Εντουιν Φαν ντερ Σάαρ, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 50 cleen sheets στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο ο Βίκτορ Βαλντές με 45 φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και ο Πετρ Τσεχ με τον ίδιο αριθμό αγωνιζόμενος με τις Σπάρτα Πράγας, Τσέλσι και Αρσεναλ ενώ την 5άδα συμπληρώνει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετρώντας 37 αγώνες με απαραβίαστη εστία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ίκερ Κασίγιας Πόρτο ρεκόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ