Ενταλμα σύλληψης εναντίον του ΥΠΟΙΚ της Κύπρου Χάρη Γεωργιάδη - iefimerida.gr

Ενταλμα σύλληψης εναντίον του ΥΠΟΙΚ της Κύπρου Χάρη Γεωργιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταλμα σύλληψης εναντίον του Κύπριου υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Το ένταλμα έχει σχέση με υπόθεση που καταχώρησαν πέντε πρώην αεροσυνοδούς εναντίον των μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ταμείου Προνοίας, εκ των οποίων οι δύο κινήθηκαν νομικά και κατά του υπουργού Οικονομικών.

Η έκδοση του εντάλματος αφορά την μη εμφάνιση του υπουργού ενώπιον του Δικαστηρίου όπου σήμερα εκδικαζόταν η υπόθεση.

Η απαίτηση των δύο πρώην αεροσυνοδών προς τον Υπουργό Οικονομικών είναι όπως αποσύρει την επιστολή, στην οποία διατυπώνεται η υποχρέωση του αιτητή να υπογράψει το έντυπο, προκειμένου να λάβει τα δικαιώματά του από το Ταμείο Προνοίας.

Βασικό επιχείρημα των δύο αεροσυνοδών είναι ότι με την υπογραφή του εν λόγω εντύπου αυτομάτως αποποιούνται του δικαιώματος της προσφυγής εναντίον του κράτους, ως του μεγαλύτερου μετόχου των Κυπριακών Αερογραμμών, που θεωρούν υπεύθυνο για την κακή πορεία της εταιρείας, αλλά και κατά των Κυπριακών Αερογραμμών προς διεκδίκηση άλλων απαιτήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ