«Παρέλαση» ονομάτων στην ΑΕΚ - Ποιος θα διαδεχθεί τον Δέλλα στον πάγκο - iefimerida.gr

«Παρέλαση» ονομάτων στην ΑΕΚ - Ποιος θα διαδεχθεί τον Δέλλα στον πάγκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ μετά την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα, ασχολείται αποκλειστικά με την εύρεση του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχουν αρχίσει ήδη να μελετούν τις πρώτες περιπτώσεις ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, ήρθε στην επιφάνεια αμέσως μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης του Δέλλα όμως οι αντιδράσεις που υπήρξαν από τους φίλους της ομάδας στα social media φαίνεται ότι απομάκρυναν την περίπτωσή του. Από τη διοίκηση μάλιστα έβγαινε προς τα έξω ότι ίσως να μην ήταν καλή επιλογή να επιστρέψει ένας προπονητής, ο οποίος θα προσπαθήσει να οδηγήσει το σύλλογο στις επιτυχίες.

Από εκεί και πέρα λοιπόν, γίνεται «παρέλαση»ονομάτων. Οι προτάσεις από τους μάνατζερ φτάνουν βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ, η οποία καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρει τον κατάλληλο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η ισπανική αγορά φαίνεται πως έχει την τιμητική της αφού ο Χοακίν Καπαρός (με προϋπηρεσία σε Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Λα Κορούνια, Μπιλμπάο, Μαγιόρκα, Λεβάντε, Γρανάδα), ο Βίκτορ Φερνάντεθ (που έχει εργαστεί σε Σαραγόσα, Θέλτα, Μπέτις, Πόρτο και Λα Κορούνια) και ο Μίροσλαβ Τζούκιτς (που βρέθηκε προ διετίας στον πάγκο της Βαλένθια) είναι τα πρώτα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο ρεπορτάζ των κιτρινόμαυρων.

Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει και κάποια επιλογή από την Λατινική Αμερική αφού όσο περνούν οι ώρες τα ονόματα γίνονται όλο και περισσότερα, μέσα από τα οποία Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς θα κληθούν να επιλέξουν τον διάδοχο του Δέλλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ προπονητής Τραϊανός Δέλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ