Αριστερή Πρωτοβουλία: Το μέλλον της χώρας δεν είναι υπόθεση ολίγων ανεπάγγελτων αριστερών - iefimerida.gr

Αριστερή Πρωτοβουλία: Το μέλλον της χώρας δεν είναι υπόθεση ολίγων ανεπάγγελτων αριστερών

EUROKINISSI/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου ενώ ταυτόχρονα καλεί σε κοινή δράση τις προοδευτικές δυνάμεις.

Η Αριστερή Πρωτοβολία κάνει λόγο για «εχθρική στάση» της κυβέρνησης απέναντι στο λαό και σημειώνει ότι «δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συντονιστούν οι νέοι υπουργοί στους ρυθμούς του μνημονίου που ψηφίσανε και να χορέψουν στους ήχους μιας σκληρής συντηρητικής πολιτικής».

Τονίζει επίσης ότι «η υπερφορολόγηση μπαίνει στο στάδιο της υλοποίησης, την ίδια στιγμή που επικίνδυνοι σχεδιασμοί καταργούν συντάξεις και μετατρέπουν τους απόμαχους της ζωής σε πειραματόζωα». «Είναι για κλάματα, είναι επικίνδυνοι και ανίκανοι, είναι εχθροί της λογικής, της κοινωνίας, του ίδιου του λαού. Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου «δουλεύει» με στόχο την οριζόντια φτωχοποίηση των πάντων αλλά και την εκποίηση κάθε έννοιας κρατικής και ιδιωτικής περιουσίας, προς δόξα των κάθε λογής κερδοσκόπων» υπογραμμίζει.

Η Α.Π επισημαίνει παράλληλα, ότι «οι αρνητικές εξελίξεις που προδιαγράφονται, άσχετα με το χρονικό ορίζοντα αντοχής της σημερινής Κυβέρνησης, πρέπει να αφυπνίσουν κάθε πραγματικά προοδευτική δύναμη του τόπου μας» και σημειώνει με νόημα: «Ο πραγματικά προοδευτικός χώρος δεν μπορεί να συγκροτηθεί με συνενώσεις πολιτικών μηδενικών, ούτε με ανακύκλωση ενός φθαρμένου πολιτικού προσωπικού που αδυνατεί να σχεδιάσει μια διαφορετική διαδρομή εξόδου από την κρίση. Ο πραγματικά προοδευτικός χώρος δεν μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση από τις κοινωνικές διεργασίες αλλά να συμμετέχει ενεργά σε αυτές».

Για να καταλήξει: «Δεν είναι το μέλλον της χώρας υπόθεση ολίγων «ειδικών» και προπαντός ανεπάγγελτων αριστερών. Είναι όλων μας και οφείλουμε να δράσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ