Παραλίγο «διπλωματικό» επεισόδιο Μιλιβόγεβιτς με Κροάτες [εικόνα] - iefimerida.gr

Παραλίγο «διπλωματικό» επεισόδιο Μιλιβόγεβιτς με Κροάτες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μίσος ανάμεσα σε Κροάτες και Σέρβους φαίνεται πως είναι αξεπέραστο. Στη μικτή ζώνη του «Μάξιμιρ» λίγο έλειψε να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο όταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εμφανίστηκε με καπέλο του Ερυθρού Αστέρα για να κάνει δηλώσεις, προκαλώντας τις αντιδράσεις των ανθρώπων της Ντινάμο και της αστυνομίας.

Ενας Σέρβος μέσα στην καρδιά της Κροατίας. Και μάλιστα νικητής. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βγήκε από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, φορώντας το κοστούμι της ομάδας και ένα καπέλο του Ερυθρού Αστέρα.

Αν και αρχικά δεν τον αντιλήφθηκε κανείς, ένας άνθρωπος της διοίκησης της Ντινάμο Ζάγκρεμπ τον πλησίασε και του ζήτησε να βγάλει το καπέλο. Το ίδιο ζήτησε μάλιστα και από τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας, οι οποίοι του απάντησαν πως «προβοκάτσια ήταν αυτά που έλεγε ο Σίλντενφελντ».

Ο Μιλιβόγεβιτς ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στην κροατική τηλεόραση και στη συνέχεια οι ιδιοι άνθρωποι της Ντινάμο μαζί με την αστυνομία, τού ζήτησαν να ανέβει στο πούλμαν του Ολυμπιακού χωρίς να κάνει δηλώσεις στον ελληνικό Τύπο όμως ο μέσος του Ολυμπιακού με σοβαρό ύφος τους ξεκαθάρισε πως «πρώτα θα μιλήσω κανονικά όπου θέλω και μετά θα φύγω».

Παραλίγο «διπλωματικό» επεισόδιο Μιλιβόγεβιτς με Κροάτες [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ