Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες και πόσες ανδροπαρέες δεν έγιναν μακρινή ανάμνηση όταν ο έρωτας «χτύπησε» ένα ή περισσότερα μέλη τους.

Μία παρέα νεαρών στην Ουαλία όμως αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν με χιούμορ το γεγονός ότι ένας φίλος τους... εγκατέλειψε πριν από 18 μήνες, όταν γνώρισε την καλή του με την οποία είναι από τότε αχώριστος. Ετσι, του έκαναν κανονική... κηδεία!

Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 20χρονος Κίραν Κέιμπλ μπορεί να ισχυρίζεται ότι μπορεί ακόμη να βγαίνει όποτε θέλει, παρά το γεγονός ότι περνά όλο του το χρόνο με την 19χρονη αγαπημένη του, Τζες Φέργκιουσον, αλλά οι φίλοι του έχουν διαφορετική άποψη.

Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ετσι, περίπου 50 άτομα τον «έκλαψαν» σε τοπική παμπ. Ο Κέιμπλ έμεινε άφωνος όταν πήγε εκεί για να δει έναν αγώνα ράγκμπι αλλά αντί αυτού ανακάλυψε πως διεξαγόταν η... κηδεία του. Το κόλπο είχε τα πάντα. Ενας από αυτούς έκανε τον ιερέα, είχαν φέρει ένα αυτοσχέδιο φέρετρο, όπως και νεκροφόρα, ενώ έψελναν δικά τους «τροπάρια», στα οποία μιλούσαν για τη ζωή του φίλου τους.

Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οργανωτής όλων αυτών ο Μπεν Σάλιβαν, ο οποίος εξήγησε ότι το έκανε γιατί ένιωθε ότι ο φίλος του «πέθανε» από τη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση του με την 19χρονη Φέργκιουσον. «Κανείς από μας δεν τον βλέπει, δεν απαντά καν στα μηνύματα. Οπότε αποφασίσαμε ότι αφού δεν έβγαινε μαζί μας, εμείς με τη σειρά μας θα προσποιηθούμε ότι πέθανε και θα οργανώσουμε μία κηδεία», είπε στην Daily Mail.

Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Κέιμπλ γέλασε με όλα αυτά και αμέσως μπήκε στο νόημα και ξάπλωσε στο «φέρετρο» μετέχοντας στην τελετή. Οσο για τη σύντροφό του, αν και βρήκε το όλο κόλπο διασκεδαστικό όπως είπε, επέμεινε ότι ο 20χρονος είναι ελεύθερος να βγει με τους φίλους του αν το θελήσει.

Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Παρέα «έκλαψε» φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα -Του έκαναν κανονική κηδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 6

«Μόλις μπήκα στην παμπ, αντίκρισα περίπου 50 άνδρες με κοστούμια να ζητωκραυγάζουν. Σοκαρίστηκα, δεν ήξερα τι να πώ και τι να κάνω. Με πόνεσε το πρόσωπό μου από το γέλιο! Εκαναν μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα θα τη θυμάμαι αυτή την ημέρα», είπε εκείνος με τη σειρά του.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κηδεία παρέα Κίραν Κέιμπλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ