Ένοπλοι εισέβαλαν σε χαρτοπαικτική λέσχη - iefimerida.gr

Ένοπλοι εισέβαλαν σε χαρτοπαικτική λέσχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ληστείες πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στην Αττική. Οι δράστες «επισκέφθηκαν» ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, μία χαρτοπαικτική λέσχη και ένα περίπτερο. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε βενζινάδικο επί της οδού Χαμοστέρνας στον Ταύρο, όταν δύο ένοπλοι με την απειλή όπλου άρπαξαν από τον υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια διέφυγαν με τα πόδια.

Η δεύτερη ληστεία πραγματοποιήθηκε στις 3 το πρωί σε χαρτοπαικτική λέσχη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στη ΓΑΔΑ. Σε αυτοί την περίπτωση τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο χώρο και αφού απείλησαν τους πελάτες άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Τέλος λίγο μετά τις τέσσερις, ένοπλος άντρας απείλησε ιδιοκτήτη περιπτέρου στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Αγίου Βασιλείου στον Άγιο Δημήτρη και κατάφερε να του αποσπάσει μικρό χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ