Ο Τσίπρας «αδειάζει» την Επιτροπή Σοφών για το Ασφαλιστικό: Δεν μας εκφράζει το πόρισμά τους - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας «αδειάζει» την Επιτροπή Σοφών για το Ασφαλιστικό: Δεν μας εκφράζει το πόρισμά τους

Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα «μεγαλοπρεπές άδειασμα» επεφύλασσε ο Πρωθυπουργός στο πόρισμα της Επιτροπής Εργασίας («Επιτροπής Σοφών») για το ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ-ΜΠΕ, ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας χθες Δευτέρα, στην κοινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής και του αντίστοιχου Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής, είπε πως το εν λόγω πόρισμα δεν εκφράζει την κυβέρνηση.

Δεσμεύτηκε δε, να φέρει συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις η κυβέρνηση το προσεχές διάστημα, μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος έθεσε στο τραπέζι το «επίμαχο» πόρισμα της Επιτροπής Εργασίας για το Ασφαλιστικό και μετά την αναλυτική συζήτηση αποφασίστηκε ότι στο τέλος του μήνα, η κυβέρνηση θα καταθέσει την δική της ολοκληρωμένη πρόταση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ