Νίκη-μισή πρόκριση ψάχνει ο Ολυμπιακός στο Ζάγκρεμπ - Κόντρα στην Ντινάμο - iefimerida.gr

Νίκη-μισή πρόκριση ψάχνει ο Ολυμπιακός στο Ζάγκρεμπ - Κόντρα στην Ντινάμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του Champions League θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντινάμο για την 3η αγωνιστική του θεσμού (21:45, OTE Sport 2, iefimerida.gr).

Με οδηγό τη νίκη επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός μονομαχεί με την Ντινάμο στο «Μάξιμιρ» επιζητώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι θα τον μετατρέψουν άμεσα σε μεγάλο φαβορί για την πρόκριση ανεξαρτήτως με το τι θα κάνει την ίδια ώρα η Αρσεναλ απέναντι στην Μπάγερν.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος αποκλειστηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού με τον Μιλιβόγεβιτς να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή συγκριτικά με την ομάδα που επικράτησε της Αρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Με νίκη όμως ισχυροποιεί τη θέση της και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ αφού οι Κροάτες είχαν επικρατήσει στην πρεμιέρα της Αρσεναλ με σκορ 2-1 εντός έδρας. Ο Ζόραν Μάμιτς τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να επαναλαμβάνει μια ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρώτου αγώνα όμως κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός. Αγωνιστικά προβλήματα πάντως δεν αντιμετωπίζει και δεν προτίθεται να αλλάξει το αγαπημένο του 4-3-3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ