Οι τραυματιοφορείς της Λάρισας κάνουν το γύρο του κόσμου - Τα ειρωνικά σχόλια του ξένου Τύπου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι τραυματιοφορείς της Λάρισας κάνουν το γύρο του κόσμου - Τα ειρωνικά σχόλια του ξένου Τύπου [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεταφορά-παρωδία εκτός αγωνιστικού χώρου του Λεονάρντο Κούτρη κατά τη διάρκεια του αγώνα Λάρισα-Εργοτέλης, δεν απασχόλησε μόνο τον ελληνικό Τύπο, αλλά και τον διεθνή.

«Έλληνας τραυματιοφορέας πέφτει δύο φορές, ρίχνει κάτω τραυματισμένο παίκτη», είναι ο τίτλος του Guardian ο οποίος αφιερώνει ένα ολόκληρο θέμα στην κωμικοτραγωδία που έζησε ο άσος του Εργοτέλη.

«Οι τραυματιοφορείς υποτίθεται ότι είναι αρωγοί σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, μία μικρή αχτίδα ελπίδας για τον παίχτη που έχει χτυπηθεί από κάποιας μορφής αδυναμία», σχολιάζει μάλλον ειρωνικά στην αρχή του άρθρου του ο βρετανικός Guardian για να συνεχίσει περιγράφοντας με λεπτομέρειες το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Οι τραυματιοφορείς της Λάρισας κάνουν το γύρο του κόσμου - Τα ειρωνικά σχόλια του ξένου Τύπου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σε αντίστοιχο ύφος και η Daily Mail δείχνει φωτογραφικά και καρέ-καρέ τη στιγμή της πτώσης του ποδοσφαιριστή.

«Ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να μην εντυπωσιάστηκε από το ιατρικό προσωπικό του στην αρχή της σεζόν, αλλά το αφεντικό της Τσέλσι μπορεί τουλάχιστον να είναι σίγουρο ότι δεν μανατζάρει μία ομάδα στην Β' Εθνική Κατηγορία της Ελλάδας», σχολιάζει ειρωνικά στο άρθρο της που κάνει λόγο για «ένα ζευγάρι εύσωμων τραυματιοφορέων με απολύτως κανένα σεβασμό στους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας».

«Οι τραυματιοφορείς έδειχναν να σκέφτονται ότι ο Κούτρης δεν ήταν τραυματισμένος και απλά σπαταλούσε τον χρόνο καθώς η ομάδα του προηγούνταν -αν και η δική τους προσπάθεια να απομακρύνουν τον παίκτη το γρηγορότερο δυνατό κατέληξε σε έναν διαδικτυακό περίγελο», συνεχίζει η Daily Mail.

Οι τραυματιοφορείς της Λάρισας κάνουν το γύρο του κόσμου - Τα ειρωνικά σχόλια του ξένου Τύπου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στο περιστατικό αναφέρθηκαν κι άλλα μεγάλα Μέσα και στην Ευρώπη, την Αμερική, ακόμα και την Αυστραλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραυματιοφορείς Λάρισα ξένος τύπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ