Η αμήχανη στιγμή του Ρόμπι Γουίλιαμς επί σκηνής - Εκανε πονηρό αστείο σε ανήλικη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αμήχανη στιγμή του Ρόμπι Γουίλιαμς επί σκηνής - Εκανε πονηρό αστείο σε ανήλικη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον αμήχανα ένιωσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς μπροστά σε χιλιάδες θεατές στη συναυλία του στην Αυστραλία, όταν έκανε ένα αστείο με σεξουαλικά υπονοούμενα σε ανήλικη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που δεν είχε καταλάβει την ηλικία της Morgan αρχισε να της μιλάει, με τίποτα να μην τον προϊδεάζει για την γκάφα που θα έκανε.

«Μ' αρέσει αυτό το στυλ με τα γυαλιά και το μαλλί, το στυλ που φέρνει σε γραμματέα! Μου θυμίζει ότι πρέπει να καθαρίσω το ιστορικό στον υπολογιστή μου πριν το δει η Ayda (σ.σ. η σύζυγος του 41χρονου τραγουδιστή)», είπε λίγο πριν τραγουδήσει το «She's The One», ρωτώντας την έπειτα πόσο χρονών είναι.

Η Μέγκαν τότε του απάντησε πως είναι μόλις 15 και πως είχε έρθει στη συναυλία με τη μητέρα της, η οποία καθόταν δίπλα της, για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

«Δεκαπέντε;; Σκ@@α», αναφώνησε ο Ρόμπι και συνέχισε: «Αυτό το αστείο είναι... Μην το βάλετε στο Youtube. Θα μπει στο Youtube και αύριο θα είναι στις εφημερίδες και μετά θα με συλλάβουν»

«Πώς ξεμπλέκεις μετά από τέτοιο αστείο; Μείνει μακριά από αγόρια σαν εμένα Morgan, είναι μα@@@@ες», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπι Γουίλιαμς γκάφα συναυλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ