Γυναίκες τέλος για τους παίκτες της Λίβερπουλ - Δεν μπαίνουν στο προπονητικό

Ενα νέο κανονισμό, τον οποίο σίγουρα δεν θα περίμεναν οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, ήρθε να επιβάλλει ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου. Ο Γερμανός αποφάσισε να απαγορεύσει την επίσκεψη των συντρόφων των παικτών στο προπονητικό κέντρο.

Στην Αγγλία, η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών δεν είναι ίδια με αυτή σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Οι παίκτες περνούν τουλάχιστον 8 ώρες στο προπονητικό κέντρο κάθε συλλόγου αφού πέρα από τις προπονήσεις, εκεί κάνουν τα περισσότερα γεύματά τους αλλά και παρακολουθούν διαρκώς βίντεο.

Υπάρχουν βέβαια και κενά, αρκετές ώρες προσωπικού χρόνου είτε για λίγο ύπνο, είτε για λίγη χαλάρωση στα πολλά play rooms που υπάρχουν. Μέχρι πριν λίγες ημέρες, οι σύντρφοι των ποδοσφαιριστών ξέκλεβαν λίγο χρόνο και επισκεπτόντουσαν τους παίκτες στα διαλείμματα προκειμένου να δουν τους αγαπημένους τους μέχρι αυτοί να φύγουν αργά το απόγευμα.

Ωστόσο ο Κλοπ, θέλησε κατευθείαν να αλλάξει συνήθειες στους ποδοσφαιριστές του. Με την επιστροφή των παικτών από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, έκανε ξεκάθαρο πως απαγορεύεται πλέον η επίσκεψη γυναικών στο «Μέλγουντ». Το προπονητικό κέντρο θα είναι πλέον αποκλειστικά για τη σωματική και ψυχολογική προετοιμασία των παικτών για τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Κλοπ, έβαλε σε μια ημέρα τους παίκτες του να προπονηθούν τρεις φορές, σε διαφορετικά ήδη προετοιμασίας, δείχνοντάς τους τις προθέσεις του για αλλαγή των όσων ίσχυαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ γυναίκες Γιούργκεν Κλοπ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ