Μήνυση για τις συνθήκες εργασίας στην Κερατέα καταθέτουν οι αστυνομικοί - iefimerida.gr

Μήνυση για τις συνθήκες εργασίας στην Κερατέα καταθέτουν οι αστυνομικοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η "εμπόλεμη ζώνη" στα μπλόκα της Κερατέας και οι καθημερινές οδομαχίες ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής και στις αστυνομικές δυνάμεις θα έχει ως αποτέλεσμα να εκτραχυνθεί η κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και θύμα.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, την ώρα που η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά κατά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί μάλιστα καταγγέλλουν απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και εκφράζουν φόβους για τη σωματική τους ακεραιότητα, καθώς διασπόνται οι διμοιρίες σε υποομάδες 3-4 ατόμων χωρίς να έχουν καμία υποστήριξη και αλληλοκάλυψη μεταξύ τους.

Εντωμεταξύ ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Σπήλιος Κρικέτος ανακοίνωσε πως στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί κατάληψη στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ