Ολυμπιακός: Η βροχή στην Κροατία και το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Μπούκοβι - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Η βροχή στην Κροατία και το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Μπούκοβι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός προκειμένου να πραγματοποιήσει τη μία και μοναδική προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού πέταξε νωρίς το πρωί για το Ζάγκρεμπ όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο, για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι ερυθρόλευκοι συνάντησαν κρύο και ψιλόβροχο στην πόλη της Κροατίας ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίας αναμένεται να κυριαρχήσουν και αύριο ενώ δεν αποκλείεται η βροχόπτωση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά και την 7η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία φέρνει τον Ολυμπιακό πιο κοντά στην κατάρριψη ενός ρεκόρ που κρατά από τη σεζόν 1966-1967 και κανείς προπονητής δεν κατάφερε από τότε να το σπάσει.

Εκείνη η ομάδα του Μάρτον Μπούκοβι είχε σημειώσει 11 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα πριν περιοριστεί στην ισοπαλία με το Αιγάλεω στις 15 Ιανουαρίου του 1967. Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται αυτή την στιγμή στις 7 συνεχόμενες νίκες και θέλει άλλες τέσσερις στο ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί προκειμένου να ισοφαρίσει τουλάχιστον την ομάδα του Μπούκοβι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ