Η Βούλτεψη απαντάει στον Σκουρλέτη για το αν έχει ερωτική απογοήτευση - iefimerida.gr

Η Βούλτεψη απαντάει στον Σκουρλέτη για το αν έχει ερωτική απογοήτευση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έντονους τόνους ήταν η τοποθέτηση του Πάνου Σκουρλέτη στη Βουλή, στην συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. Κατηγόρησε τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και τη Νέα Δημοκρατία. Απευθυνόμενος, μάλιστα, προς τη βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη της είπε ότι έχει πάθει... ερωτική απογοήτευση.


“Κυρία Βούλτεψη, μου θυμίζετε εκείνον εκείνον ή εκείνη που έχει πάθει ερωτική απογοήτευση, λέγατε ψηφίστε κάτι για να σωθεί η χώρα και τώρα τα παίρνετε πίσω”.

Παράλληλα, τόνισε ότι “είναι απορίας άξιο πως τα δύο μεγάλα κόμματα που τόσα χρόνια συμπλήρωνε το ένα το άλλο και μετά την τόση μεγάλη ζημιά που έχετε υποστεί δεν έχετε κάνει αυτοκριτική που φτάσατε στην αντιπολίτευση” και πρόσθεσε “κοιτάξετε ποιοι κάνουν κριτική. Αυτοί που καταλήστεψαν τα ταμεία, αυτοί που κατέβασαν τς συντάξεις και τον κατώτατο μισθό, που έφεραν τις ομαδικές απολύσεις”.

Ο υπουργός Ενέργειας υποστήριξε ότι “υπάρχουν συμφέροντα που τα εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές, εμείς είμαστε ταγμένοι με τους εργαζόμενους. Θα προτιμούσα αυτά τα χαμόγελα και τις παρεμβολές αν τις κάνατε αν καταθέτατε τις δικές σας προτάσεις και δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα” Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε λέγοντας ότι “εμείς είχαμε το δημοκρατικό σθένος να καλέσουμε τον κόσμο να τον ρωτήσουμε, εσείς κρυφτήκατε”.

“Εμείς γνωρίζουμε ότι ο δρόμος αυτός που επιλέξαμε είναι δύσκολος αλλά όχι της φυγής, είναι της πάλης. Δεν θα φύγουμε από τις αρχές της Αριστεράς, της εργασίας”, κατέληξε ο υπουργός.

Και η απάντηση της Σοφίας Βούλτεψη με άρθρο της στο σάιτ ezoni.gr:


Τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αρχής γενομένης από τον κ. Τσίπρα, έλαβαν τον λόγο κατά τη συζήτηση του μνημονιακού πολυνομοσχεδίου της «δεύτερη φορά αριστεράς», δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να απορούν επειδή η αντιπολίτευση αρνήθηκε να υπερψηφίσει.
Η… απορία τους, ήταν ευθέως ανάλογη με την αμηχανία τους. Έκαναν πως δεν καταλάβαιναν!
Ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά αντί να απολογηθούν για όλα τους τα ψέματα, αντί να ψηφίσουν με κατεβασμένο το κεφάλι, κατέφυγαν στην επίθεση (που νομίζουν πως είναι η καλύτερη άμυνα).
Και επειδή όταν το ψέμα αποκαλύπτεται δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος, ξεπέρασαν ακόμη και αυτά τα όρια του ψέματος και του θράσους. Και πέρασαν στη χυδαιότητα.
Ένας από τους… επιθετικά «απορούντες» ήταν και ο κ. Π. Σκουρλέτης. Ο οποίος θεώρησε πως είπε μια μεγάλη εξυπνάδα, λέγοντας πως του θυμίζω κάποιον που έχει πάθει… ερωτική απογοήτευση!
Ουδείς ανελήφθη τι εννοούσε, αλλά το θέμα ήταν αρκετά γαργαλιστικό για να προβληθεί αρκούντως.
Στην πραγματικότητα φαίνεται ότι ο κ. Σκουρλέτης αναφερόταν σε κάποια δική του ερωτική απογοήτευση, καθώς ετοιμαζόταν να αποδεχθεί πως ο αντιμνημονιακός έρωτάς του τον είχε εγκαταλείψει και ο ίδιος είχε μείνει κρατώντας στην αγκαλιά του την καινούργια του αγάπη, που δεν είναι άλλη από ένα πελώριο μνημόνιο.
Είχε δηλαδή κοιταχτεί στον καθρέφτη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ