Δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του Λαμάρ Οντομ - Στη δημοσιότητα ο λογαριασμός του στον οίκο ανοχής πριν το εγκεφαλικό [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του Λαμάρ Οντομ - Στη δημοσιότητα ο λογαριασμός του στον οίκο ανοχής πριν το εγκεφαλικό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση πως ο Λαμάρ Οντομ δεν είναι πια σε κώμα αντιμετωπίστηκε σαν ένα μικρό θαύμα από τον Τύπο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με την πρώην σύζυγό του Κλόε Καρντάσιαν να αποχωρεί από το νοσοκομείο στο Λας Βέγκας.

Την καλύτερη πιθανή εξέλιξη είχε η πορεία της υγείας του Λαμάρ Οντομ. Ο πρώην άσος και πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λέικερς άνοιξε τα μάτια του μετά από τρεις μέρες σε κώμα και αντικρίζοντας την πρώην σύζυγό του Κλόε Καρντάσιαν κατάφερε να συλλαβίσει λίγες λέξεις, δείχνοντας να γνωρίζει τι του είχε συμβεί.

Οπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, ο Οντομ αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη, σηκώθηκε από το κρεβάτι, ενώ μπορεί να απαντά και σε γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο.

Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ποιες ακριβώς είναι οι επιπτώσεις που άφησαν στην υγεία του τα πολλά εγκεφαλικά επεισόδια που υπέστη την περασμένη Τρίτη, όταν βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα ενός δωματίου σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας.

Η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, καθώς στα χαρτιά παραμένει η νόμιμη σύζυγός του και έπρεπε να είναι αυτή που θα παίρνει τις καθοριστικές αποφάσεις για την υγεία του, αναχώρησε λίγες ώρες αργότερα με το ιδιωτικό της τζετ και ενώ δίπλα της ήταν όλη η οικογένειά της.

Ο 35χρονος θα παραμείνει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να μην μπορούν αυτή την στιγμή να προσδιορίσουν τη διάρκεια που θα χρειαστεί προκειμένου να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς καθημερινότητας.

Στο «φως» ο λογαριασμός

Κι ενώ ο Λαμάρ Οντομ εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες βγαίνοντας από το κώμα, ήρθε στην επιφάνεια η απόδειξη από τον λογαριασμό του 35χρονου κατά την 4ήμερη παραμονή του στον οίκο ανοχής. Επιβεβαιώθηκε ότι ο πρώην αστέρας του NBA σπατάλησε περίπου 80.000 δολάρια, γεγονός που δείχνει και το ξέφρενο πάρτι, το οποίο σε συνδυασμό με την κατανάλωση ναρκωτικών λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του Λαμάρ Οντομ - Στη δημοσιότητα ο λογαριασμός του στον οίκο ανοχής πριν το εγκεφαλικό [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμάρ Όντομ Κλόε Καρντάσιαν NBA Λέικερς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ