Ο Αλέφαντος αποθεώνει τον Αδωνι: Αυτός είναι μαγκίτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αλέφαντος αποθεώνει τον Αδωνι: Αυτός είναι μαγκίτης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Αλέφαντος από την εκπομπή του δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στη ΝΔ και την κούρσα των 4 υποψήφιων. Δεν δίστασε μάλιστα, να πάρει και το μέρος του Αδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι είναι «μαγκίτης» και ότι είναι ο μόνος που είναι «μέσα από τη ζωή».

«Εγώ αν ήμουν ξέρεις ποιον θα έβγαζα; Στα ίσα θα το πω. Στα ίσια ρε, ένας είναι ρε που θα του μιλήσεις και θα προσέξει. Βιβλία πούλαγε στα Εξάρχεια. Ο Αδωνις ο Γεωργιάδης. Αυτός είναι ρε μέσα από τη ζωή. Θα πας μέσα να του χτυπήσεις την πόρτα, να του πεις έλα εδώ ρε. Θα σου μιλήσει, θα σου κάνει. Οι άλλοι... τον υποστηρίζει το ένα τζάκι, τον υποστηρίζει το άλλο τζάκι, ο άλλος θα πάει εδώ. Αυτός είναι, από το πεζοδρόμιο. Ελα μέσα ρε, και αν δεν κάνει σε τρεις, πέντε μήνες να φύγει. Αυτός είναι μαγκίτης», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέφαντος αποθεώνοντας τον υποψήφιο για πρόεδρο της ΝΔ.

Εντωμεταξύ, ο κ. Γεωργιάδης, το Σαββατοκύριακο συνέχισε την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων επισκέφθηκε τη λαϊκή στο Κιλκίς, ενώ σε ομιλία στου στην Κατερίνα αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις που είχαν δει τις προηγούμενες ώρες το φως της δημοσιότητας. Με χιούμορ σχολίασε τα αποτελέσματα λέγοντας: «Προτιμώ να είμαι το αουτσάιντερ, όπως η Εθνική το 2004».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νικος αλεφαντος Άδωνις Γεωργιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ