Καπουτζίδης: Γιατί δεν κάνω παρέα, πλέον, με τους πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε» - iefimerida.gr

Καπουτζίδης: Γιατί δεν κάνω παρέα, πλέον, με τους πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον λόγο για τον οποίο η παρέα του «Παρά Πέντε» δεν είναι πλέον παρέα αλλά και το φινάλε της «Εθνικής Ελλάδος», της σειράς του που προς το παρόν μπαίνει στο ψυγείο, αποκαλύπτει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μιλώντας για το «Παρά Πέντε» στην εκπομπή Join Us και απαντώντας γιατί δεν κάνουν πλέον παρέα οι 5 πρωταγωνιστές ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Άλλαξαν οι συνθήκες! Ήμασταν πάρα πολύ δεμένη παρέα. Η καθημερινότητά μας ήταν κοινή. Η προσωπική μου ζωή ήταν αυτοί οι άνθρωποι, δεν είχα άλλη προσωπική ζωή! Και αυτός είναι ένας λόγος που όσο ήμουν στο “Παρά Πέντε” έχασα άλλους φίλους που είχα πριν. Και, ευτυχώς, κάποιους τους ξαναβρήκα. Αλλάζει η καθημερινότητά σου, κάνεις άλλες παρέες, κάνεις άλλες σχέσεις, είναι σαν να μου λες “γιατί δεν κάνεις παρέα με τους φίλους από το Λύκειο”. Γιατί δεν γίνεται!».

Μιλώντας για το «πάγωμα» της σειράς «Εθνική Ελλάδος», ο Γιώργος δεν έκρυψε ότι το είχε προαίσθημα από τον Ιούνιο ότι δεν θα συνεχιστεί, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το φινάλε, το οποίο έχει ήδη γράψει: «αυτή η ιστορία τελειώνει σε ένα παγοδρόμιο της Ευρώπης, όπου η Εθνική Ελλάδος αγωνίζεται στους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αυτό είναι το φινάλε, αυτός ήταν ο στόχος, αυτό είναι το τέλος αυτής της διαδρομής, αυτών των γυναικών. Χρειαζόταν να πάμε 15 μέρες στο Εξωτερικό και οι πρώτες επαφές είχαν γίνει με τη Ρουμανία και θα πηγαίναμε τον Σεπτέμβριο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάμε, οπότε θα κάνουμε υπομονή και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Καπουτζίδης Παρά Πέντε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ