Νέα φρίκη στην Ινδία: Θύματα βιασμού κοριτσάκια 2,5 και 5 ετών - iefimerida.gr

Νέα φρίκη στην Ινδία: Θύματα βιασμού κοριτσάκια 2,5 και 5 ετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο κοριτσάκια από την Ινδία, ηλικίας 2,5 και 5 ετών, έπεσαν θύματα βιασμού, η δεύτερη μάλιστα ομαδικού, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το 2χρονο κοριτσάκι απήχθη αργά χθες Παρασκευή από δύο άνδρες στη διάρκεια μιας θρησκευτικής τελετής στο Νανγκλόι, δυτικά του Νέου Δελχί, και βιάστηκε προτού οι δράστες το εγκαταλείψουν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του, επεσήμανε η αστυνομία.

Ο Πουσπέντρα Κούμαρ αξιωματούχος της αστυνομίας στο δυτικό Νέο Δελχί διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι εντοπίστηκε να αιμορραγεί ακατάσχετα λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μία φορά.

Το ίδιο βράδυ ένα άλλο μικρό κορίτσι, ηλικίας 5 ετών, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις άνδρες στην περιοχή Αναντ Βίχαρ στο ανατολικό Νέο Δελχί χθες το βράδυ, αφού την προσέλκυσαν σε γειτονικό σπίτι.

«Τα ρούχα της ήταν σκισμένα και είχε πολλά σημάδια από αίμα. Κάποιοι άνθρωποι την είδαν στην περιοχή και τους είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση» εξήγησε ένας αστυνομικός. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το 5χρονο παιδί έδειξαν ότι είχε υποστεί πολλαπλές κακοποιήσεις, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία κοριτσάκια βιασμός Δελχί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ