Σκληρές κουβέντες Γιακουμάτου για Παπαμιμίκο: Αν είχε λίγο τσίπα, θα είχε παραιτηθεί - iefimerida.gr

Σκληρές κουβέντες Γιακουμάτου για Παπαμιμίκο: Αν είχε λίγο τσίπα, θα είχε παραιτηθεί

(EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Ανδρέα Παπαμιμίκο, για τη συμμετοχή του στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ, έκανε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, τονίζοντας ότι έπρεπε να παραιτηθεί επειδή υποστηρίζει έναν εκ των υποψηφίων.

«Αν είχε λίγο τσίπα, θα έπρεπε να παραιτηθεί από την ΚΕΦΕ, από τη στιγμή που δηλώνει ανοιχτά τη στήριξή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιακουμάτος, μιλώντας στο Mega. «Εγώ είχα κληρωθεί ως μέλος της ΚΕΦΕ, αλλά παραιτήθηκα επειδή πήρα δημόσια θέση υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Στις ίδιες δηλώσεις του, ο κ. Γιακουμάτος σημείωσε ότι οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος θα φτάσουν ως το τέλος, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα βγει πιο δυνατή από τις εσωκομματικές εκλογές.

Ακόμη, ο κ. Γιακουμάτος απέρριψε τα σενάρια περί νοθείας, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις αποφάσεις του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ