Σχέδιο για εισβολή στο Κοινοβούλιο από το «μαύρο μπλοκ» - iefimerida.gr

Σχέδιο για εισβολή στο Κοινοβούλιο από το «μαύρο μπλοκ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχέδιο εισβολής στη Βουλή, το διήμερο των μεγάλων εκδηλώσεων στην Αθήνα είχαν ομάδες αντιεξουσιαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος», οι ομάδες αυτές είχαν προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα και τις καταστάσεις που θα προέκυπταν είτε την πρώτη είτε τη δεύτερη μέρα της πανελλαδικής απεργίας.
Το σχέδιο αυτό ωστόσο ακυρώθηκε καθώς-σύμφωνα με το δημοσίευμα- οι ομάδες περιφρούρησης δυνάμεων του ΠΑΜΕ τόσο στην πρώτη μέρα αλλά κυρίως τη δεύτερη, περικύκλωσαν τη Βουλή και τα σημεία από τα οποία θα επιχειρούνταν η εισβολή ανατρέποντας τον αρχικό σχεδιασμό των ομάδων
αυτών. Στο δημοσίευμα αποκαλύπτονται αποσπάσματα από ανακοινώσεις ομάδων αναρχικών με τίτλο «ένας στόχος μια φωνή, να καεί το μπ.... Η Βουλή». Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι «ο κοινωνικός ψυχισμός έχει θέσει εδώ και δύο χρόνια ως άμεση προτεραιότητα την εισβολή των διαδηλωτών στο μπουρδ... της Βουλής αλλά και στα κρατικά κτίρια».
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ανάλογες πληροφορίες για τα σχέδια ομάδων αντεξουσιαστών είχαν φτάσει και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πάντως η σύρραξη μεταξύ των δυνάμεων του ΠΑΜΕ και των κουκουλοφόρων άνοιξαν μια βεντέτα η οποία θυμίζει παλαιότερες εποχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ