ΝΔ: Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο - iefimerida.gr

ΝΔ: Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το δήθεν "ηθικό πλεονέκτημα" που ανέμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο» επαναλαμβάνει και σήμερα η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, σχετικά με τα «πόθεν έσχες» υπουργών.

Μετά τον κ. Φλαμπουράρη που ομολόγησε "πρόβλημα" στο δικό του "πόθεν έσχες", χθες μετά την πίεση της ΝΔ "εμφανίστηκε αργοπορημένος και ο κ. Σταθάκης να παραδέχεται το δικό του "πρόβλημα"" σημειώνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης , διατυπώνοντας τα ερωτήματα: "Πόσοι και ποιοι άλλοι υπουργοί ή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόλογοι για ανάλογα ζητήματα; Τι αφορά η κάθε μια από τις σκοτεινές αυτές υποθέσεις; Ποια είναι η θέση του πρωθυπουργού απέναντι στις παρανομίες και τι προτίθεται να κάνει με τους εμπλεκόμενους υπουργούς;".

Και καταλήγει η ανακοίνωση: "Η ΝΔ απαιτεί διαφάνεια εδώ και τώρα. Καμία συγκάλυψη δεν γίνεται ανεκτή. Καμία ανοχή στη διαφθορά και τη διαπλοκή".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ «πόθεν έσχες»
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ