Ποδοσφαιριστής φόρεσε λάθος εμφάνιση – Σάλος στη χώρα του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής φόρεσε λάθος εμφάνιση – Σάλος στη χώρα του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ασυνήθιστο γεγονός ήρθε στη δημοσιότητα και έγινε πρώτο θέμα σε Ολλανδία και Αγγλία. Ο Μέμφις Ντεπάϊ φόρεσε λάθος εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του για τα προκριματικά του EURO 2016, με τον αγγλικό Τύπο να μην αφήνει ασχολίαστη τη συγκεκριμένη γκέλα.

Ο Ολλανδός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής Ολλανδίας, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από την Τσεχία με σκορ 3-2.

Οι εθνικές ομάδες φορούν σε κάθε αγώνα μια εμφάνιση, η οποία κάτω από το σήμα αναγράφει το ζευγάρι των ομάδων που αγωνίζονται. Για κάποιο λόγο ο Ντεπάι αντί να φορέσει αυτή που θα έγραφε την Τσεχία, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και αγωνίστηκε με μια παλαιότερη, από την αναμέτρηση με την Ισλανδία.

Ποδοσφαιριστής φόρεσε λάθος εμφάνιση – Σάλος στη χώρα του [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το παιχνίδι των Ολλανδών με τους Ισλανδούς διεξήχθη στις 3 Σεπτεμβρίου και η απορία που γεννήθηκε είναι φυσικά, πως βρέθηκε μέσα στα αποδυτήρια των «οράνιε» και μόνο στη θέση που βρίσκονταν τα ρούχα του Ντεπάι, ο οποίος δεν πρόσεξε την λεπτομέρεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ