Ο Σπάθας ετοιμάζει βιβλίο για την «παράγκα» του ελληνικού ποδοσφαίρου - Απειλεί να βγάλει όλα τα «άπλυτα» στη φόρα - iefimerida.gr

Ο Σπάθας ετοιμάζει βιβλίο για την «παράγκα» του ελληνικού ποδοσφαίρου - Απειλεί να βγάλει όλα τα «άπλυτα» στη φόρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την παραδοχή του Βασίλη Γκαγκάτση για την ύπαρξη της «παράγκας», ο Γιάννης Σπάθας απειλεί να γράψει βιβλίο βγάζοντας στη φόρα όλα τα «άπλυτα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά το κόψιμο του γιου του από τους διεθνείς πίνακες διαιτησίας.

Βιβλίο στο οποίο θα καταγράφει το παρασκήνιο από την εποχή της «παράγκας», ετοιμάζεται να γράψει ο παλαίμαχος διαιτητής Γιάννης Σπάθας, βγάζοντας στη φόρα πράγματα για την ελληνική διαιτησία.

Δυσαρεστημένος για το «κόψιμο» του γιου του Ηλία Σπάθα από τις λίστες των διεθνών διαιτητών, φαίνεται πως είναι ο παλαίμαχος διαιτητής Γιάννης Σπάθας, ο οποίος απειλεί να βγάλει βιβλίο που θα αποκαλύπτει πράγματα για τη διαιτησία από την εποχή της «παράγκας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» ο παλαίμαχος διαιτητής γνωρίζει καλά πράγματα και καταστάσεις, που δεν αποκλείεται να τα γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό, για χάρη του γιου του Ηλία Σπάθα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιαννης σπαθας διαιτησία Παράγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ