Φοιτητής είχε ΤΗΝ ιδέα για να βγάλει χαρτζιλίκι: Εκανε το δωμάτιό του στην εστία, εστιατόριο και ξεπουλάει [εικόνες] - iefimerida.gr

Φοιτητής είχε ΤΗΝ ιδέα για να βγάλει χαρτζιλίκι: Εκανε το δωμάτιό του στην εστία, εστιατόριο και ξεπουλάει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νέα ταξίδεψαν σαν αστραπή. Η είδηση έγινε viral. Ο Τζόνα Ρέιντερ, τελειόφοιτος του πανεπιστημίου Κολούμπια «άνοιξε» ένα πρωτότυπο εστιατόριο στο δωμάτιο του, στη φοιτητική εστία. Ηταν μια ιδέα που είχε για να βγάζει το χαρτζιλίκι του, η οποία φαίνεται ότι του... βγήκε.

Ο χώρος είναι πολύ μικρός και οι τιμές λογικές, από 10 έως 20 ευρώ για ένα μενού που περιλαμβάνει από 5 έως 6 πιάτα . Απλά πιάτα, απλές και καθαρές γεύσεις.

Ο Ρέιντερ μαγειρεύει στην κοινόχρηστη κουζίνα για τέσσερα άτομα τη φορά και ξεπατικώνει το μενού εστιατορίων. Το μικρό εστιατόριο είναι πάντα γεμάτο και οι φοιτητές κάνουν ουρά για ένα τραπέζι.

Φοιτητής είχε ΤΗΝ ιδέα για να βγάλει χαρτζιλίκι: Εκανε το δωμάτιό του στην εστία, εστιατόριο και ξεπουλάει [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Το όνομα του εστιατορίου είναι Pith (ψίχα) και έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στους φοιτητές χάρη στη δύναμη των ΜΜΕ. Το θέμα το φιλοξένησε πρώτη η εφημερίδα Columbia Spectator, μετά το πήρε η εφημερίδα New York Post με επόμενους ιντερνετικούς σταθμούς το Gothamist, για να καταλήξει στο Grubstreet και να αναδημοσιευθεί από το Slate.

Φοιτητής είχε ΤΗΝ ιδέα για να βγάλει χαρτζιλίκι: Εκανε το δωμάτιό του στην εστία, εστιατόριο και ξεπουλάει [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοιτητής Κολούμπια εστιατόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ