Τα κανάλια Novasports «υμνούν» τους αθλητές της Παραολυμπιακής Επιτροπής - iefimerida.gr

Τα κανάλια Novasports «υμνούν» τους αθλητές της Παραολυμπιακής Επιτροπής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κανάλια Novasports στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την Ελληνική Παρολυμπιακή Επιτροπή, του επίσημου φορέα αθλητών με αναπηρία, προχώρησαν στη δημιουργία προσωπικών αφιερωμάτων για την ανάδειξη των 16 παραολυμπιακών αθλητών που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Ντόχα στο Κατάρ, από τις 21 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, ως Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας της Επιτροπής, για το διάστημα 5-20 Οκτωβρίου προβάλλουν αφιερωματικά videos των αθλητών που προετοιμάζονται για τη σημαντική αυτή διοργάνωση. Η συνεργασία των καναλιών Novasports και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αφορά μια σειρά από διοργανώσεις και Πρωταθλήματα με τελικό σταθμό τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο της Βραζιλίας το Σεπτέμβριο του 2016.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet και έχει ως στόχο την υποστήριξη των ίδιων των αθλητών, οι οποίοι δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους, επιτυγχάνουν σημαντικές διακρίσεις και εμπνέουν με τη δύναμη, την αφοσίωση και το πάθος που τους χαρακτηρίζει, αποτελώντας παράδειγμα για όλους.

Όλα τα αφιερώματα είναι διαθέσιμα στο www.novasports.gr/ParaolympiakiOmada και στα social media των καναλιών Novasports.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports αθλητες με αναπηρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ