Τέλος εποχής για τον Ραούλ - Συγκλονιστικό εξώφυλλο της Marca για τον «μύθο» της Ρεάλ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τέλος εποχής για τον Ραούλ - Συγκλονιστικό εξώφυλλο της Marca για τον «μύθο» της Ρεάλ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ραούλ ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν του MLS θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα 21 ετών.

Υπήρξε ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ακόμη και σήμερα αποτελεί τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ραούλ Γκονζάλεθ Μπλάνκο, αποφάσισε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και στις αρχές του Νοεμβρίου θα αγωνιστεί για τελευταία φορά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εχοντας φτάσει πλέον σε ηλικία 38 ετών, ο Ραούλ αποφάσισε να αφήσει το αγαπημένο του ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα. Σε 16 χρόνια καριέρας με τη Ρεάλ, κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Ισπανίας, 3 Τσάμπιονς Λιγκ και 4 Σούπερ Καπ. «Οταν υπέγραψα στην New York Cosmos» τον περασμένο Δεκέμβριο, είχα πει ότι θα εκτιμήσω την κατάστασή μου στο τέλος της σεζόν για να δω αν θα συνεχίσω ή όχι. Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Παραμένω προσηλωμένος στην ομάδα και τους στόχους της» δήλωσε ο Ραούλ και πρόσθεσε «Το να παίζω ποδόσφαιρο αποτέλεσε το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μου. Η απόφαση να σταματήσω δεν είναι η πιο εύκολη αλλά νομίζω ότι έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Ευχαριστώ όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν και ανυπομονώ να παίξω στα τελευταία παιχνίδια με την ομάδα τις επόμενες εβδομάδες».

Ο Ραούλ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ το 1994 σε ηλικία 17 ετών, σ' ένα ματς απέναντι στην Σαραγόσα και έκτοτε δεν βγήκε ποτέ. Το 1999 ήταν η χρονιά της απόλυτης επιτυχίας αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ, μέλος της καλύτερης 11άδας της UEFA, κορυφαίος επιθετικός της UEFA, κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο, κορυφαίος Ισπανός ποδοσφαιριστής ενώ κατέκτησε και το χάλκινο παπούτσι.

Παραμένει ακόμη και σήμερα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ αν και το 2010 ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του με αποτέλεσμα ο Ισπανός στράικερ να αναζητήσει την τύχη του για μια διετία στην Σάλκε, την οποία και οδήγησε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε για το Κατάρ και την Αλ Σάαντ.

Τέλος εποχής για τον Ραούλ - Συγκλονιστικό εξώφυλλο της Marca για τον «μύθο» της Ρεάλ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Ραούλ υπήρξε χαρισματικός, πραγματοποίησε μια καριέρα που ελάχιστοι κατάφεραν μπροστά στο πάντα απαιτητικό κοινό του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και σε λίγες εβδομάδες θα περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η Μαδρίτη δύσκολα θα δει ξανά ένα πιτσιρίκι 15 ετών να περνά την πόρτα της και να εκτοξεύεται στην κορυφή. Ειδικά με το στιλ του Ραούλ Γκονζάλεθ Μπλάνκο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραούλ Ρεάλ Μαδρίτης καριέρα marca
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ