Ενα Ελληνόπουλο που ξεχωρίζει – Ο Οικονόμου πρωταγωνιστεί στην Μπολόνια - iefimerida.gr

Ενα Ελληνόπουλο που ξεχωρίζει – Ο Οικονόμου πρωταγωνιστεί στην Μπολόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάριος Οικονόμου δεν είναι πρωταγωνιστής στην Εθνική ομάδα. Δεν είναι καν ένας από τους πολυδιαφημισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού. Κι όμως, οι εμφανίσεις του μετά από ένα μήνα στο Καμπιονάτο, οδήγησαν την Μπολόνια στην απόφαση να του ανανεώσει το συμβόλαιο έως το 2020.

Ο Ελληνας αμυντικός έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ηλικία 21 ετών για την Κάλιαρι. Στη Σαρδηνία είχε μόλις μια συμμετοχή σε μια ολόκληρη σεζόν όμως η Μπολόνια αποφάσισε το 2014 να επενδύσει στο ταλέντο και αυτός δεν απογοήτευσε τους «ροσομπλού».

Μετρώντας 38 συμμετοχές συνολικά και τέσσερα γκολ, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής κλήθηκε από τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας για πρώωρη ανανέωση συμβολαίου έως το 2020. Σημαντικό ρόλο βέβαια σ'αυτή την κίνηση έπαιξε και το ενδιαφέρον της Νάπολι, η οποία δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να επανέλθει δυναμικά για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαριος οικονομου Μπολόνια Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ