Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Σίλβα για την 11άδα - Τη νίκη ζήτησε ο Δέλλας - iefimerida.gr

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Σίλβα για την 11άδα - Τη νίκη ζήτησε ο Δέλλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζίμι Ντουρμάζ επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σουηδίας ωστόσο πιέζει τον Μάρκο Σίλβα για να μπει στην αποστολή την ώρα που ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε ότι η ΑΕΚ θα κατέβει στο ντέρμπι μόνο για τη νίκη.

Ο Ντουρμάζ επέστρεψε με τράβηγμα από τις αναμετρήσεις της Σουηδίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και παρά τις συστάσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, είχε τετ-α-τετ με τον Μάρκο Σίλβα όπου του μετέφερε την επιθυμία του να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος δεν έχει πάρει έγκριση από τους συνεργάτες του για τη χρησιμοποίηση του Σουηδού μεσοεπιθετικού, δεν αποκλείεται να τσεκάρει την κατάστασή του ακόμη και στην τελευταία προπόνηση προκειμένου να διαπιστώσει αν μπορεί τουλάχιστον να τον πάρει στην αποστολή.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά νέα, ο Ομάρ αναμένεται να μείνει εκτός αρχικής 11άδας καθώς ο Σίλβα θέλει να τον έχει φρέσκο για το παιχνίδι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την 3η αγωνιστική του Champions League ενώ ο Πορτογάλος εξακολουθεί να δείχνει αναποφάσιστος για τον παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στους Ντα Κόστα και Μποτία.

Με αυτοπεποίθηση η ΑΕΚ

Ο Τραϊανός Δέλλας από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ωστόσο δεν δείχνει να έχει αποφασίσει ακόμη, ποιους ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσει κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μπαρμπόσα δείχνει να κερδίζει έδαφος για μια θέση στην 11άδα με τον Ντιέγκο Μπουονανότε να μένει εκτός αρχικού σχήματος. Ο Δέλλας θέλει να τοποθετήσει πίσω από τον Αραβίδη, τρεις παίκτες, οι οποίοι θα πιέσουν ασφυκτικά τους αντιπάλους του, με το πρέσινγκ άλλωστε να αποδίδει πέρυσι μέσα στο «Γ.Καραϊσκάκης», στην ισοπαλία που απέσπασε η Ενωση για το Κύπελλο.

Η τετράδα μάλιστα που είχε χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν αποκλείεται να είναι αυτή που θα ξεκινήσει και στην βασική 11άδα με τους Μπαρμπόσα, Μάνταλο, Πλατέλλα πίσω από τον Αραβίδη ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παραμείνει δίδυμο ο Λαμπρόπουλος με τον Τζανετόπουλο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ πάντως δήλωσε ότι η ομάδα του θα κατέβει μόνο για τη νίκη στο ντέρμπι, δίνοντας το σύνθημα και στους ποδοσφαιριστές του για την καλύτερη δυνατή ψυχολογική προετοιμασία.

««Είναι ένα ντέρμπι που μας έχει λείψει πολύ. Πέρυσι είχα ευχηθεί την επόμενη χρονιά να παίξουμε πολλά τέτοια παιχνίδια και έφτασε η στιγμή να παίξουμε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Το ματς αυτό δεν έχει σχέση με το προηγούμενο. Πέρυσι υπήρχε διαφορετική προσέγγιση. Υπήρχαν δύο παιχνίδια στα οποία κρινόταν η πρόκριση, ενώ τώρα διακυβεύονται τρεις βαθμοί σε ένα παιχνίδι. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι το ένα παιχνίδι με το άλλο δεν έχει καμιά σχέση».

Και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει, όπως έχουμε αλλάξει κι εμείς. θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Και ο νέος προπονητής, αλλά και οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό δείχνουν καλά στοιχεία μέχρι τώρα, από εκεί και πέρα όμως εμείς δεν θα αλλάξουμε το σκεπτικό μας. Θα πάμε μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Στο ποδόσφαιρο όταν πας για να μη χάσεις, τις πιο πολλές φορές χάνεις. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτό θα πω και στα παιδιά, αυτό θέλω να δω από την ομάδα μου, απέναντι σε μια καλή ομάδα στην έδρα της, με πολύ κόσμο. Θέλω να δω από τους παίκτες μου να δείξουν προσωπικότητα και χαρακτήρα που "χτίζει" αυτή η ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ