Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο η καλύτερη 11άδα των προκριματικών του EURO [εικόνα] - iefimerida.gr

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο η καλύτερη 11άδα των προκριματικών του EURO [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016, η UEFA ανακοίνωσε την καλύτερη 11άδα αλλά και αποστολή με τους παίκτες που αγωνίστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τέλους.

Εκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρισκόταν ούτε στους αρχικούς 11 αλλά ούτε και στους αναπληρωματικούς. Την παράσταση έκλεψεη Ουαλία, η οποία είχε δύο παίκτες στο αρχικό σχήμα ενώ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Ρατς, κέρδισε τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Βέλγους Τιμπό Κουρτουά επιλέχθηκε για τη θέση του τερματοφύλακα ενώ οι τέσσερις της άμυνας ήταν οι Ρατς (Ρουμανία), Κέιχιλ (Αγγλία), Γουίλιαμς (Ουαλία) και Ντάρμιαν (Ιταλία). Στη μεσαία γραμμή επιλέχθηκαν οι Αλάμπα (Αυστρία), Ντέιβις (Β.Ιρλανδία) και Σίγκουρντσον (Ισλανδία) ενώ την επιθετική τριπλέτα αποτελούν οι Μπέιλ (Ουαλία), Λεβαντόφσκι (Πολωνία) και Μίλερ (Γερμανία).

Οσο για τις αλλαγές οι Ταταρουσάνου (Ρουμανία), Αλμπα (Ισπανία), Γκλικ (Πολωνία), Χάμσικ (Σλοβακία), Πέρισιτς (Κροατία), Ντε Μπρούινε (Βέλγιο), Ντζιούμπα (Ρωσία) κέρδισαν μια θέση με τις εμφανίσεις τους.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο η καλύτερη 11άδα των προκριματικών του EURO [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 προκριματικά καλυτερη 11αδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ