Το τετ α τετ Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Βλάχου και τα υπονοούμενα για Καραμανλή [εικόνες & βίντεο]

Ενα ολιγόλεπτο τετ α τετ είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Γιώργο Βλάχο, στους διαδρόμους της Βουλής, μετά από τη συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

Αρχικά, ο πρόεδρος του κόμματος αγκάλιασε τον κ. Βλάχο, με τους δημοσιογράφους να ρωτάνε τους δύο πολιτικούς «Ο Βλάχος στηρίζει Μεϊμαράκη;» και τον τελευταίο να τους απαντά «Εγώ στηρίζομαι στον ώμο του Βλάχου». Οταν οι δημοσιογράφοι σημείωσαν με νόημα «Ο κ. Βλάχος στηρίζεται στον ώμο του κ. Καραμανλή;», τότε ο βουλευτής της ΝΔ τους απάντησε «Και στον ώμο του Καραμανλή στηρίζεται η χώρα».


Οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου ένα τέταρτο της ώρας και σε αυτό το διάστημα προστέθηκε στην παρέα τους και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αφού έκανε δήλωση στις κάμερες έπειτα από τη συνάντηση των υποψηφίων, επέστρεψε για να χαιρετίσει τον κ. Μεϊμαράκη. Μάλιστα, όταν ο κ. Βλάχος τους είπε «Εσείς οι δύο φοράτε γραβάτα και εγώ όχι», ο κ. Τζιτζικώστας του απάντησε αστειευόμενος «Είσαι σε γραμμή Τσίπρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ