Το τετ α τετ Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Βλάχου και τα υπονοούμενα για Καραμανλή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το τετ α τετ Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Βλάχου και τα υπονοούμενα για Καραμανλή [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ολιγόλεπτο τετ α τετ είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Γιώργο Βλάχο, στους διαδρόμους της Βουλής, μετά από τη συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

Το τετ α τετ Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Βλάχου και τα υπονοούμενα για Καραμανλή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το τετ α τετ Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Βλάχου και τα υπονοούμενα για Καραμανλή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Αρχικά, ο πρόεδρος του κόμματος αγκάλιασε τον κ. Βλάχο, με τους δημοσιογράφους να ρωτάνε τους δύο πολιτικούς «Ο Βλάχος στηρίζει Μεϊμαράκη;» και τον τελευταίο να τους απαντά «Εγώ στηρίζομαι στον ώμο του Βλάχου». Οταν οι δημοσιογράφοι σημείωσαν με νόημα «Ο κ. Βλάχος στηρίζεται στον ώμο του κ. Καραμανλή;», τότε ο βουλευτής της ΝΔ τους απάντησε «Και στον ώμο του Καραμανλή στηρίζεται η χώρα».


Οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου ένα τέταρτο της ώρας και σε αυτό το διάστημα προστέθηκε στην παρέα τους και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αφού έκανε δήλωση στις κάμερες έπειτα από τη συνάντηση των υποψηφίων, επέστρεψε για να χαιρετίσει τον κ. Μεϊμαράκη. Μάλιστα, όταν ο κ. Βλάχος τους είπε «Εσείς οι δύο φοράτε γραβάτα και εγώ όχι», ο κ. Τζιτζικώστας του απάντησε αστειευόμενος «Είσαι σε γραμμή Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ