Θρασύτατος σεκιουριτάς: Διέρρηξε το εξοχικό το οποίο φύλαγε - iefimerida.gr

Θρασύτατος σεκιουριτάς: Διέρρηξε το εξοχικό το οποίο φύλαγε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο λόγος για έναν 29χρονο ομογενή, που ταυτοποιήθηκε ως δράστης διάρρηξης που καταγγέλθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε κατοικία Ρωσίδας, 41 ετών, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, απ' όπου αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο που περιείχε 1500 ευρώ, όπως επίσης χρυσαφικά, αξίας 6500 ευρώ.

Μάλιστα, μέρος των κλοπιμαίων επιχείρησε τις επόμενες μέρες να πουλήσει σε κατοίκους της περιοχής.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, πλην όμως στερείτο της απαιτούμενης από το νόμο άδειας άσκησης της συγκεκριμένης επαγγελματικής δραστηριότητας.

Το εξοχικό-«στόχος» περιλαμβανόταν στα σπίτια που η εταιρία-σεκιούριτι είχε αναλάβει να περιπολεί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λίγες μέρες μετά την παραπάνω διάρρηξη ο 29χρονος είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας, μαζί με συνεργό του, σε βάρος γυναίκας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Στο μεταξύ, υπόθεση κλοπής 15 τόνων καρπού ελιάς από δύο αγροκτήματα της Χαλκιδικής, ερευνούν αστυνομικοί του Πολυγύρου. Όπως κατήγγειλε η 49χρονη ιδιοκτήτρια, η κλοπή σημειώθηκε το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου, ενώ η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται σε 15.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεκιουριτάς διάρρηξη Χαλκιδική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ